Horse Trainer Water

February 5, 2016

 

Aquatræning er en kombination af løbebånd og vand. Dette giver en særlig skånsom behandling, fordi der er fuld kontrol over hestens bevægelser. Leddene bliver styrket da hesten bærer sin fulde vægt. Det kolde vand masserer hestens sener og øger blodcirkulationen. Længde af træningstiden, hastighed og vandmængde kan reguleres. Dette gør at man kan lave et meget individuelt trænings program til hver enkelt hest.

Heste med sene- og ledbånds skader har især gavn af denne behandling, men Aquatræneren kan også bruges som supplement til den almindelige træning af sports og ungheste. Erfaringer fra blandt andet Tyskland viser gode resultater ved opbygning af muskulatur, forbedring af kondition og koordination af motorik.

Heste med ryg og bevægelses problemer har også stor gavn af denne træning da heste der går i vand er nødt til at bruge alle 4 ben lige meget og dermed arbejder korrekt ned gennem hele kroppen, på denne måde kan man bygge hesten op  uden belastning af sadel og rytter.  

 

Please reload

Horse Trainer Relax

February 5, 2016

1/2
Please reload

Arkiv
Please reload

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square