Horse Trainer Relax

February 5, 2016

 

Vibrationsgulvet er en unik måde at øge blodcirkulationen på en rar og afslappende måde for hesten, hvad enten der er tale om rehabilitering for skader, forberedelse til arbejde eller massage af hesten efter arbejde. Vibrationsgulvet træner, masserer og opbygger hestens muskler og kan anvendes lige fra træning og forberedelse til konkurrence eller til genoptræning efter en skade.

vibrationsgulvet er en slags massage-maskine til heste. Den kan bruges til alle typer af heste.

Vibrationsgulvet er for hesten en behagelig og afslappende måde af få blodcirkulationen i gang og opnå afslapning af muskulaturen. Ud over massagen fra det vippende gulv behandles hestens overlinie og ryg med varme fra solariet over hestens ryg, hvilket giver total velvære. Regelmæssig brug af vibrationsgulvet siges at øger optagelsen af foder og øger fordøjelsen.

 

Hvorfor bruge vibrationsgulvet?

Vibrationsgulvet øger blodcirkulationen uden hesten belastes. Det øger helingen af skader og nedsætter genoptræningstiden, samt nedsætter rehabiliteringstiden efter hårdt arbejde, så hesten kan vende hurtigere tilbage til maks. præstation. Plus det giver hesten øget velvære. 

 

 

Please reload

Horse Trainer Relax

February 5, 2016

1/2
Please reload

Arkiv
Please reload

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square